Παραδοσιακός Ξενώνας La Dafa στο Πισοδέρι Πρεσπών - Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας - ΠισοδερίουΚαλως ήρθατε


la-dafa-pisoderi-3

Ξενώνας La Dafa στο Πισοδέρι

Καλώς ήρθατε στον παραδοσιακό ξενώνα La Dafa, στο Πισοδέρι. Εδώ, σε υψόμετρο 1450 μέτρων και μόλις 19 χιλιόμετρα από τη Φλώρινα, σας περιμένει ένα επιβλητικό και ασυναγώνιστα συγκινητικό τοπίο.

Ο σύγχρονος ξενώνας μας που βρίσκεται στο κέντρο του Πισοδερίου, αποτελείται από έξι παραδοσιακά δωμάτια που διαθέτουν όλες τις ανέσεις και τις παροχές, ώστε να περάσετε μία αξέχαστη εμπειρία σε μία εξαιρετική περιοχή.

Ο ξενώνας μας είναι κατάλληλος για οικογένειες και ζευγάρια, με υπέροχη θέα και ησυχία. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, μόλις 2 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Πισοδερίου-Βίγλας, ενώ η περιοχή είναι ευρύτερο κέντρο, καθώς βρίσκεται κοντά στη Φλώρινα, τις Πρέσπες και την Καστοριά.

Υπάρχουν αρκετά μέρη και αξιοθέατα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε. Πρώτα απ’ όλα το χιονοδρομικό κέντρο Πισοδερίου-Βίγλας, με πολλές δραστηριότητες, καφετέρια και εστιατόριο. Η κεντρική πίστα φωτίζεται και λειτουργεί για νυχτερινό σκι, από τις 21:00 έως και τη 01:00, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, ενώ διοργανώνονται τακτικά και μουσικές βραδιές.

Ακόμα, μπορείτε να επισκεφθείτε, το ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας που έχει χτιστεί το 1050, το Λαογραφικό Μουσείο, τις λίμνες των Πρεσπών, την Καστοριά κ.α.

Δείτε περισσότερα για τον ξενώνα μας

Μάθετε για το Πισοδέρι και τα αξιοθέατά του

Μάθετε για το Χιονοδρομικό κέντρο

Επικοινωνήστε μαζί ή Κάντε κράτηση